Tidligere på året lovede Disney, at deres nye streamningtjeneste, Disney+, ville komme til Danmark denne sommer. Nu trækker Disney dog i land, og meddeler at lanceringen i Danmark og de andre nordiske lande først sker til september. Oplysningerne er kommet ud i forbindelse med at Disney har fremlagt kvartalsregnskab. Måske skyldes udskydelsen, at det går rigtigt godt for tjenesten, der nu har næsten 55 millioner abonnenter i de lande, hvor den allerede er lanceret.

Disney+ blev lanceret i november 2019 i USA og flere andre lande. Tjenesten koster i USA $6,99 per måned, mens den i Europa koster €6.99. Der er ikke offentliggjort danske priser, men mon ikke vi ender på 59 kroner.

For de penge får man adgang til mere end 500 film og mere end 7.500 afsnit af TV-serier. Der er tale om indhold fra Disneys selv samt fra de selskaber, som Disney ejer såsom Marvel Studios. etc.

Disney+ vil kunne ses på Apple TV, iPad og iPhone samt enheder fra flere andre producenter. I alt kan der streames på fire enheder på samme tid.