Husker du spillet Inside, der er udviklet af danske Playdead og udkom i december sidste år? Hvis ikke, så er du i den grad gået glip af en perle - og det bør du råde bod på med det samme.

Jeg kaldte selv Inside for et puzzle i verdensklasse. Og det er ikke kun mig der er vild med Inside. IGN har kaldt INSIDE "a masterpiece" og givet det en score på 10 ud af 10 og nu melder Apple sig også på banen. Playdead har nemlig lige vundet Apple Design Award for Inside på WWDC, der findes sted i disse dage. Det er ikke første gang Playdead løber med denne hæder. Deres forgående spil, Limbo, vandt ligeledes en Apple Design Award. Playdead kan altså et eller andet.

Inside er et slags puzzle-spil der foregår i en mystisk og dystopisk verden. I Inside kommer du til at dø. Mange gange. Du vil blive skudt, bidt til døde at hunde, druknet, og jeg kunne blive ved. Pointen er at du skal forsøge at finde ud at hvordan du undgår at dø. Gør tingene lidt anderledes hele tiden og find ud af hvad der virker. Det meste af tiden skal du dog nok regne med at finde ud af hvad der ikke virker. Inside kræver en del fantasi, kreativitet, hurtighed og behændighed.

Du kan hente Inside i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.