Den nuværende iPhone XR er den iPhone der har den længste batteritid nogensinde. I den næste generation vil det blive endnu bedre. Det skriver den koreanske hjemmeside The Elec. Ifølge deres oplysninger vil den nye iPhone Xr, der kommer senere på året, få et batteri med næsten 6% større kapacitet sammenlignet med den nuværende model.

Den nuværende iPhone Xr har et batteri med en kapacitet på 2.942 mAh, mens den nye model forventes at få et batteri på 3.110 mAh. Det er ikke helt så meget som batteriet i den nuværende iPhones Xs Max, der har et batteri med en kapacitet på 3.174 mAh. Den enhed bruger til gengæld mere strøm, så selvom batteriet er større, er batteritiden ringere.
Dette bliver dog i følge tidligere rygter også større. Op til 20-25% større. Det større batteri skal blandt bruges til den nye forventede funktion, hvor man kan bruge sin iPhone til at oplade andre trådløse enheder med

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.