Apples nye iPhone 12-serie kan, som du sikkert ved, oplades trådløs med den nye MagSafe-oplader. Hvad Apple ikke har fortalt nogen om er, at iPhonen selv også kan oplade andre enheder trådløst via MagSafe. Det vil sige, at iPhonens via dens MagSafe-connector kan oplade andre enheder, som man forbinder til MagSafe. Der er altså både indbygget modtager og sender i iPhones MagSafe-connector.

Det er ret interessant. Ikke mindst fordi Apple ikke har fortalt om det. For funktionen må være der af en årsag. Man indbygger ikke bare ved en fejl en funktion i iPhonen. Der må være noget, den skal bruges til.

Jeg tror det handler om et nyt ikke-lanceret produkt, som Apple ikke vil afsløre ved at fortælle om iPhonens opladefunktion nu. Dette ikke-lancerede produkt tror jeg er en nye ladeboks til AirPods eller AirTags. AirTags er en slags sporingsnheder, som der i månedsvis har været rygter om skulle være på vej. Du kan læs mere om AirTags her: Alt vi ved om Apples AirTags.

De nye oplysninger fremgår af data freden amerikanske myndighed FCC, der skal godkende alle trådløse produkter i USA. Det fremgår direkte af dokumentet, at alle fire nye iPhone 12-modeller har hardwaren indbygget og af den maksimalt kan levere 5W. Det fremgår også, at funktionen kun virker, når iPhonen selv er sluttet til en oplader. Man vil derfor ikke - hvert fald ikke til at starte med - kunne lade op med iPhonen, så længe den selv trækker på sit batteri. Den *skal* være sat til opladning. Det kunne derfor lyde som om, ideen med funktionen er at skabe mindre rod, når man lader op om natten. For eksempel ved at lægge sine AirPods, eller hvad det nu måtte være ovenpå iPhonen stedet for at bruge en ekstra oplader.

Som sagt er godkendelsen på plads, så nu venter vi bare på, at Apple er klar,

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.