Mac mini og 13" Macbook Pro understøtter nu skærme med en opløsning op til 6K. Det har ingen af dem gjort tidligere. Den nye mulighed skyldes den nye M1-chip, som begge de to Macs har fået i seneste opdatering. Den tidligere generation med Intel-baserede chip understøtte "kun" skærme op til 5K. Den tredje nye Mac med M1-chip, MacBook Air, understøtter også 6K-skærme, men det gjorde den forgående generation, som Apple lancerede tidligere på året, også.

Den nye understøttelse af 6K-skærme gør, at man eksempelvis vil kunne bruges Apples hundedyre 6K-skærm sammen med sin Mac Mini eller MacBook Pro. At Apples 6K-skærm så rundt regnet koster 10 gange så meget som en Mac mini er en anden sag. Nu er muligheden der i hvert fald.

Apples 15" og 16" MacBook Pro understøtter også 6K og det samme gør iMac'en og Mac Pro. Så mangler vi sådan set bare en budgetvenlig 6K-skærm fra Apple. Eller bare en eller anden budgetvenlig skærm fra Apple - om det så er 4K eller 5K, gør ikke så meget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.