Mac mini og 13" Macbook Pro understøtter nu skærme med en opløsning op til 6K. Det har ingen af dem gjort tidligere. Den nye mulighed skyldes den nye M1-chip, som begge de to Macs har fået i seneste opdatering. Den tidligere generation med Intel-baserede chip understøtte "kun" skærme op til 5K. Den tredje nye Mac med M1-chip, MacBook Air, understøtter også 6K-skærme, men det gjorde den forgående generation, som Apple lancerede tidligere på året, også.

Den nye understøttelse af 6K-skærme gør, at man eksempelvis vil kunne bruges Apples hundedyre 6K-skærm sammen med sin Mac Mini eller MacBook Pro. At Apples 6K-skærm så rundt regnet koster 10 gange så meget som en Mac mini er en anden sag. Nu er muligheden der i hvert fald.

Apples 15" og 16" MacBook Pro understøtter også 6K og det samme gør iMac'en og Mac Pro. Så mangler vi sådan set bare en budgetvenlig 6K-skærm fra Apple. Eller bare en eller anden budgetvenlig skærm fra Apple - om det så er 4K eller 5K, gør ikke så meget.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.