Apples to nye MacBook Air og 13" MacBook Pro har begge den nye M1-chip. M1 er Apples første egenudviklede systemchip, der erstatter Intel-chips som Apple ellers har brugt i en årrække. Ikke nok med at det giver betydelig bedre ydelse, batteritiden får også et kæmpe boost. M1 er nemlig den mest energieffektive chip på markedet.

Den nye MacBook Air holder nu op til 15 timer på en opladning, når du browser trådløst på nettet. Den tidligere model havde en batteritid på 11 timer. Ser du video via Apple TV-appen er der nu 18 timers batteritid i forhold til 12 timer tidligere. Det er en forbedring på 35-50% i den nye MacBook Air sammenlignet med sidste generation.

For den nye MacBook Pro er det endnu bedre. Her er batteritiden 17 timer ved browsing og 20 timer ved videokigning. Den tidligere generation havde 10 timer for begge dele. Der er en stigning på hele 70-100%. Med andre op op til dobbelt så lang batteritid.

Den bedre batteritid er alene kommet via den mere energieffektive processor, da selve batteriet er det samme. Det betyder også, at opladningstiden er den samme.

Med Apples nye M1-chip får du ganske enkelt den længste batteritid nogensinde i en MacBook.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.