Teleselskabet 3 har sendt mig top 10-listen over de mest solgte mobiltelefoner i maj. En historisk måned der vil gå over i historien. Ikke fordi iPhonen igen tager de tre øverste pladser på listen - det er vi ved at være vant til - men fordi det var den mest solrige måned nogensinde målt i Danmark. Og hvilken iPhonen er så den mest populære, når solen skinner?

Det er iPhone SE. I hvert fald hos 3. Den topper nemlig listen foran Apples flagskib, iPhone X og den anden nye iPhone, iPhone 8. Længere nede på listen kommer iPhone 8 Plus og iPhone 7. Total dominans igen fra Apples side. At det lige er iPhone SE der topper skyldes formodentligt at 3 har kørt en kampagne på denne telefon i maj. Erfaringen viser, at det rykker rigtigt meget når en given telefon sælges til en god pris. Derfor svinger det lidt hvilken af de typisk lidt ældre iPhones der ligger i top alt efter hvilken en der er på tilbud en given måned.

Det mest interessante er næsten, at det ikke er Samsung der er førsteudfordrer til Apples dominans men OnePlus. Samsungs to nyeste toptelefoner ligger helt nede som nummer seks og syv. Listen rundes af med to Huawei-modeller.

Apple har altså fem telefoner med på 3's liste over de ti mest solgte mobiltelefoner. Samsung og Huawei har hver to modeller med på listen, mens OnePlus har en enkelt model med.

Top 10 over de mest solgte telefoner hos 3 i maj 2018

  1. iPhone SE
  2. iPhone X
  3. iPhone 8
  4. OnePlus 6
  5. iPhone 8 Plus
  6. Samsung Galaxy S9
  7. Samsung Galaxy S9 Plus
  8. iPhone 7
  9. Huawei P20 Lite
  10. Huawei P20
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.