Apples nye smarthøjttaler, HomePod, er så småt begyndt at dukke op hos kunder i Australien. MacRumors har samlet en række at de første tilbagemeldinger fra folk der allerede har modtaget enheden.

Generelt er folk begejstrede over lydkvaliteten. Virkelig begejstrede. Dermed er de på linje med mange journalister, der for nylig var inviteret til et arrangement hos Apple for at høre højttaleren.

ApeBot skriver eksempelvis at "lydkvaliteten er imponerende og fylder rummet på smukkeste vis". ghostinthelatrine skriver at lyden "blæser Sonos Play 3 omkuld" og at Siris evne til at høre hvad man siger på lang afstand med normal stemmeføring er "fænomenal". En tredje bruger skriver at lyden er rigtig god. Han betegner ikke sig selv som audiofil, men noterer at man med det samme bemærker at der er tale om kvalitetslyd. En bruger kaldet rogeh skriver på Twitter at han med sikkerhed kan sige at HomePod lyder markant bedre end hans Sonos-system til $1.000.

Der er selvfølgelig tale om løsrevne bemærkninger, men som sagt er de første lyttetest fra rigtige anmeldere stort set i samme boldgade. Noget tyder altså på at Apple faktisk har fat i noget når det handler om lydkvalitet. Meningerne om kvaliteten af Siri derimod er mere delte, som de altid har været. Nogle elsker Siri andre hader Siri - og de fleste bruger det bare slet ikke.

HomePod kan kun købes i USA, UK og Australien. Skulle du overveje at købe en i et af de lande, kan den godt bruges i Danmark. Læs mere om det her: Kan jeg købe HomePod i udlandet og bruger den i Danmark?