Der er dukket et nyt billede op på nettet, der skulle vise et etui til den kommende iPhone 13 Pro Max. Som det fremgår, er udskæringen til kameramodulet markant større end i iPhone 12 Pro Max. Det er stadig kvadratisk og placeret i øverste venstre hjørne, man det er betydeligt bredere og højere. Det mere end antyder, at iPhone 13 vil få et opgraderet kamerasystem.

Mest nærliggende er at der kommer en ekstra linse, men de enkelte linser bliver sikkert ogå større. Tidligere jar der været rygter om, at der kommer det man kalder sensor-shift-stabilisering i iPhone 13. Det vil sige en form for billedstabilisering, hvor det er billedsensoren der kan bevæge sig.

Resten af etuiet passer perfekt i størrelsen, så iPhone 13's generelle størrelse ændres der altså ikke på.

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at der bare er tale om et etui fra tredjepart. Producenterne af den slags har ikke mere viden end nogen andre, men baserer ofte deres indledende produktion på rygter etc. bare for at kunne komme først.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.