I denne artikel har jeg samlet alle informationerne om Apples kommende smartwatch, Apple Watch Series 7, så du kan få et overblik over nye funktioner etc. Det er de store linjer, det handler om. Detaljerne er stadig for uklare på nuværende tidspunkt.

Den største nyhed i Apple Watch Series 7 bliver en nyt design.

Artiklen vil løbende blevet opdateret i takt med, at der kommer nye informationer.

Seneste opdatering er 6. september 2021.

Hvad kommer det nye Apple Watch til at hedde?

Apple plejer at navngive hver ny generation af Apple Watch fortløbende, så da sidste års model hedder Apple Watch Series 6, kommer dette års model efter al sandsynlighed til at hedde Apple Watch Series 7.

Hvordan kommer Apple Watch Series 7 til at se ud?

Der er en del rygter, der peger på, at Apple Watch får en grundig designoverhaling i år. Bortset fra en mindre ændring af skærmstørrelsen i Apple Watch Series 4 har designet af Apple Watch været det samme siden lanceringen i 2015. I år kommer der med Series 7 en designændring, der gør uret mærkbart anderledes en tidligere.

Først og fremmest bliver skærmen større og rammerne omkring skærmen mindre. Skærmpanelet bliver desuden produceret med en ny lamineringsteknik, der får får selve skærmen tættere på dækglasset. Uret får et mere skarpt og firkantet udsende, der bedst kan sammenlignes med iPhone 12 eller iPad Pro.

De fysiske mål på den store model (45 mm) bliver en diagonal på 1,9 tommer, hvilket er en stigning fra de nuværende 1,78 tommer. Opløsningen på skærmen stiger fra 368 x 448 til 396 x 484. Det lyder måske som småting, men det giver 16% flere pixels. De tilsvarende tal for den lillemodel (41 mm) er ikk kendt i øjeblikket.

Der kommer formodentligt en ny blå farve.

Hvilke tekniske specifikationer får Apple Watch Series 7?

Apple plejer at opdatere processoren i Apple Watch hvert år, så det sker nok også i år med Series 7. Processoren kommer formodentligt til at hede S7, og vil være produceret med en ny teknologi, der gør den mindre. Det gavner i sig selv energiforbruger, men giver også mere plads til andre komponenter i uret.

Nogle mener, at Apple vil bruge den ekstra plads til et større batteri, andre mener at der kommer nogle nye eller bedre helbredssensorer. Der har været enkelte rygter om en blodtryksmåler, men det er stadig uklart.

Der er også rygter om forbedrede trådløse egenskaber uden at det bliver konkretiseret mere.

Rygter vedrørende fremtidige modeller

Som nævnt er der rygter om blodtryksmåler. Kommer den ikke i år, bliver det næste år. Apple arbejder desuden på en række andre nye sensorer. En af dem skule kunne måle blodsukkerniveauet, en anden temperaturen. Tidligere har der været rygter om en sensor, der kunne måle alkoholpromillen.

Et andet spændende rygte handler om, at Apple skulle arbejde på et mere holdbart og 'råt' Apple Watch til dem, der har brug for det som soldater, friluftsfolk etc. Det bliver dog ikke i år, men måske næste år.

Hvad kommer Apple Watch Serie 7 til at koste?

Der er ingen konkrete rygter om prissætningen af Apple Watch Serie 7. Men mon ikke at det kommer til at koste det samme eller lidt mere end den nuværende Series 6?

Hvornår bliver Apple Watch Serie 7 lanceret?

Apple har altid lanceret årets nye Apple Watch samtidig med årets nye iPhones. Da Apple plejer at gøre det i september, forventes det også at ske i år. Der er konkret blevet nævnt datoen den 14. september.

På det seneste har der været rygter om, at produktionen er forsinket en smule. Derfor forventes det, at Series 7 til at starte med bliver tilgængelig i et begrænset antal.