Det er nye, interessante oplysninger om det kommende Apple Watch, der formodentlig kommer til at hedde Series 6. Det er den israelske side The Verifier der har været i kontakt med flere kilder, der skulle vide besked om Apples planer. Det hører med til historien, at The Verifier ikke har verdens bedste troværdighed i forhold til Apple-rygter, så oplysningerne her skal tages med en gran salt.

Først og fremmest skulle Apple Watch Series 6 få en fingeraftrykslæser, Touch ID, som bliver indbygget i den digitale krone. Hvordan det kommer til at ske i praksis er uvist, da kronen i den nuværende model allerede er i brug til EKG-måling. I det hele taget lyder det som en underlig ting, at inkludere i Apple Watch, men omvendt skal man jo i dag indtaste en pinkode for at låse uret op, så måske mener Apple bare, at det er nemmere at klare med fingeren på kronen.

The Verifier mener også, i lighed med andre rygter, at næste udgave af Apple Watch vil kunne måle blodets iltindhold. Der er tidligere fundet kode i iOS 14, der bekræfter dette. Det kan du læse mere om her: Næste Apple Watch vil kunne måle blodets iltmætning

Der er også oplysninger om søvn-monitorering, bedre batteri og bedre trådløse egenskaber i form af forbedret LTE-understøttelse og understøttelse af Wi-Fi 6.