Siden lanceringen af iPhone X har Apple (med rette) fået kritik for “hakket” øverst i iPhonens skærm. Altså det sorte felt, hvor der sidder forskellig sensorer. Der er selvfølgelig en god begrundelse for at sensorerne skal være placeret netop der, men elegant er det samlede indtryk ikke. Nu er der dog heldigvis håb forude. Ifølge nye rygter har Apple nemlig planer om at lancere en iPhone uden dette hak eller notch, som det kaldes på engelsk.

For at få hakket til at forsvinde vil Apple gøre frontkameraet mindre og samtidig fjerne Face ID-sensorpakkern, der fylder en del. I stedet vil man (igen) skulle låse iPhonen op med fingeren. Denne gang dog via en sensor der virker uanset hvor på skærmen, man holder sin finger.

Inden du begynder at holde vejret mens du venter i spænding, skal du dog lige vide, at det ikke bliver i år at der kommer en iPhone uden hak. I år vil alle nye iPhones se ud som vi kender dem. Næste år, det vil sige i 2020, vil der komme to iPhones med et mindre hak (og Face ID) og én iPhonen uden hak (og uden Face ID). I 2021 vil alle tre nye iPhones være uden hak og uden Face ID. I hvert fald hvis marskal tro rygterne.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.