Xbox-ejere kan glæde sig over, at Apple TV-appen snart kommer til den populære spillekonsol. Det er hjemmesiden Windows Central, der bringer de gode nyheder, efter at en deltager i Xbox Insider-betaprogrammet har lækket et billede af en kommende Apple TV-app. Appen var dog ikke-funktionsdygtig og forsvandt kort efter igen.

Microsoft lancerer en ny generation af Xbox den 10. november, og Windows Central regner med at Apple TV-appen vil være klar inden da. Det er uklart, om appen kun kommer til de nye konsoller eller om tidligere enheder som Xbox One også får den.

Med Apple TV-appen kan man streame film og TV-serier fra Apples filmtjeneste, Apple TV+, samt købe og leje film fra iTunes Store. Appen findes allerede til Apples egne enheder samt til TV-sticks fra Amazon og på udvalgte TV-modeller fra Samsung, LG og Vizio.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.