Topmodellerne i Apples kommende iPhone 13-serie får en særlig avanceret type OLED-skærme, baseret på en teknologi der hedder low-temperature polycrystalline oxide (LTPO). LTPO-teknologien er opfundet af Apple, og verdens første enhed med teknologien var Apple Watch Series 4, der blev lanceret i september 2014. Nu er teknologien blevet så moden, at den kan bruges i større skærme som i iPhonen.

LTPO OLED-skærme udmærker sig blandt andet ved at bruge 5-15% mindre strøm end traditionelle OLED-skærme. Det mindre strømforbrug gør det muligt for Apple, at hæve skærmenes opdateringsfrekvens fra 60 Hz til 120 Hz uden at det går ud over batteritiden.

LTPO-teknologien skal kun bruges i de to iPhone 13 Pro-modeller. Det bliver Samsung, der skal producere disse skærme. I de to regulære modeller vil der være traditionelle low-temperature polycrystalline silicon (LTPS) OLED-skærme, som skal produceres af LG.

Det forventes, at Apple lancerer iPhone 13 til september. Jeg har samlet alle rygter omkring iPhone 13 her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.