iPhone 8 og iPhone 8 Plus er en ny generation af iPhonen som vi kender den. Designet fra de sidste iPhone-generationer er bibeholdt men materialet er nyt. iPhone 8 har en bagside af glas - det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone. Rammen er lavet i aluminium. iPhone 8 fås i tre nye finishes: Sølv, guld og space grey.

Skærmen i iPhone 8 er en Retina HD-skærm af LCD-typen. Som noget nyt har den True Tone-teknologi, der automatisk justerer skærmens hvidbalance, så den passer til det omgivende lys og giver en mere naturlig og papirlignende visuel oplevelse. iPhone 8 har også fået redesignede stereohøjttalere, der giver op til 25% mere volumen og en dybere bas.

Samme processor som iPhone X

iPhone 8 er bestykket med den samme A11 Bionic-chip med seks kerner som iPhone X. Det er den mest effektive og intelligente smartphone-chip nogensinde, hævder Apple. Den har op til 70 % større ydeevne end A10 Fusion-chippen i iPhone 7. A11 Bionic indeholder også en Apple-designet GPU med tre kerner, der giver op til 30 % hurtigere grafisk ydeevne end den forrige chip-generation. A11 Bionic er desuden mere energieffektiv så iPhone X får to timers længere batteritid.

Kameraerne i iPhone 8 er også blevet forbedret. Forsidekameraet er på 7 megapixels og bagsidekameraet på 12 megapixels. Billedsensoren er hurtigere og bedre end i tidligere iPhones, hvilket giver mere realistiske farver og flere detaljer. Bagsidekameraet har en imponerende video-ydelse. Det kan optage 4K-video med 60 billeder per sekund og slowmotion i 1.080p med 240 billeder per sekund.

iPhone 8 kan oplades trådløst via den etablerede Qi-standard. Næste år lancerer Apple deres egen trådløse oplader der kan oplade op til tre enheder på samme tid. iPhonen kan også hurtigoplades. 50% på 30 minutter.

Pris og tilgængelighed

iPhone 8 og iPhone 8 Plus fås i tre forskellige farver - guld, sølv og space grey - og med to forskellige kapaciteter - 64GB og 256GB. iPhone 8 kan fås fra 6.199 kroner og iPhone 8 Plus fra 7.099 kroner.

Begge iPhones kan forudbestilles fra fredag den 15. september kl. 09.01 på Apples hjemmeside.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.