iPhone 8 og iPhone 8 Plus er en ny generation af iPhonen som vi kender den. Designet fra de sidste iPhone-generationer er bibeholdt men materialet er nyt. iPhone 8 har en bagside af glas - det mest holdbare glas nogensinde i en smartphone. Rammen er lavet i aluminium. iPhone 8 fås i tre nye finishes: Sølv, guld og space grey.

Skærmen i iPhone 8 er en Retina HD-skærm af LCD-typen. Som noget nyt har den True Tone-teknologi, der automatisk justerer skærmens hvidbalance, så den passer til det omgivende lys og giver en mere naturlig og papirlignende visuel oplevelse. iPhone 8 har også fået redesignede stereohøjttalere, der giver op til 25% mere volumen og en dybere bas.

Samme processor som iPhone X

iPhone 8 er bestykket med den samme A11 Bionic-chip med seks kerner som iPhone X. Det er den mest effektive og intelligente smartphone-chip nogensinde, hævder Apple. Den har op til 70 % større ydeevne end A10 Fusion-chippen i iPhone 7. A11 Bionic indeholder også en Apple-designet GPU med tre kerner, der giver op til 30 % hurtigere grafisk ydeevne end den forrige chip-generation. A11 Bionic er desuden mere energieffektiv så iPhone X får to timers længere batteritid.

Kameraerne i iPhone 8 er også blevet forbedret. Forsidekameraet er på 7 megapixels og bagsidekameraet på 12 megapixels. Billedsensoren er hurtigere og bedre end i tidligere iPhones, hvilket giver mere realistiske farver og flere detaljer. Bagsidekameraet har en imponerende video-ydelse. Det kan optage 4K-video med 60 billeder per sekund og slowmotion i 1.080p med 240 billeder per sekund.

iPhone 8 kan oplades trådløst via den etablerede Qi-standard. Næste år lancerer Apple deres egen trådløse oplader der kan oplade op til tre enheder på samme tid. iPhonen kan også hurtigoplades. 50% på 30 minutter.

Pris og tilgængelighed

iPhone 8 og iPhone 8 Plus fås i tre forskellige farver - guld, sølv og space grey - og med to forskellige kapaciteter - 64GB og 256GB. iPhone 8 kan fås fra 6.199 kroner og iPhone 8 Plus fra 7.099 kroner.

Begge iPhones kan forudbestilles fra fredag den 15. september kl. 09.01 på Apples hjemmeside.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.