Apple overvejer at erstatte deres medfølgende standard-hovedtelefoner med AirPods, når de nye iPhones kommer til salg i 2020. Det skriver DigiTimes, der citerer unavngivne kilder industrien.

Årsagen vil, i fald rygtet taler sandt, givetvis være at tilskynde flere folk til at opgradere deres iPhone. Her kan medfølgende og dermed "gratis" AirPods være den faktor, der overbeviser folk.

I den anden retning trækker, at AirPods er ret dyre og samtidig en af Apples bestselllers. Prisforskellen på standardhovedtelefonerne og AirPods er i Danmark 1.030 kroner. Det er selvfølgelig udsalgsprisen. Forskellen i Apples produktionspris er markant lavere, måske omkring 500 kroner, men stadigvæk stor nok til, at Apple ikke bare kan erstatte den ene med den anden. Samtidig vil det også kanabilisere det eksisterende salg af AirPods, hvis de følger med, når man køber en ny iPhone. Måske vil det endda afholde folk fra at købe de endnu dyrere AirPods Pro, hvis man allerede har fået standardmodellen. Det er den slags overvejelser, som Apple gør sig.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.