Ifølge en funktionær på en af Apples skærm-leverandører i Korea, er produktionen af retinaskærme til en 12,9 tommer iPad tæt på at gå i gang, skriver Korea Times. Den nye store iPad skulle allerede være klar til salg i starten af næste år. Ifølge oplysningerne skulle opløsningen på en nye skærm være betydeligt højere end på den nuværende 9,7 tommer iPad Air-skærm

Der har længe været rygter om, at Apple arbejdede på en ny stor iPad, der i følge rygterne skulle hedde iPad maxi. Efter at Apple har ændret navnet på den almindelige iPad til iPad Air, må man dog forvente, at en ny stor iPad i stedet kommer til at hedde iPad Pro, så det matcher Apples MacBook's, der ligeledes hedder Air og Pro. Man må så næsten også forvente, at det ikke bare er størrelsen, der er forskellen, men at der også kommer andre pro-funktioner.

Rygterne har hidtil drejet sig om prototyper, som man aldrig kan være sikre på bliver til noget. At rygterne nu konkret nævnet produktionen, er et meget godt tegn, og er der bare en smule sandhed i rygtet, kan vi nok regne med, at se en ny stor iPad i starten af 2014.