Apple har her til aften lanceret årets nye iPhone-modeller. De hedder iPhone 13, og Apple har lige som sidste år hele fire forskellige modeller klar. De hedder iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Flere Danske teleselskaber tilbyder allerede nu at man kan blive skrevet op, hvilket nok er en god ide, hvis man planlægger at købe via et teleselskab, og gerne vil have fingre i en af de nye iPhones hurtigt.

Designet på de nye iPhones er med ganske få undtagelser identisk med designet som Apple lancerede sidste år med iPhone 12. Dog er skærmhakket blevet 20% mindre og kamerasystemet på bagsiden ser anderledes ud.

Der er ganske få nyheder i iPhone 13-serien sammenlignet med iPhone 12. Processoren er blevet kraftigere, skærmen og kameraet er blevet bedre og batteriden forbedret. iPhone 13 Pro har desuden fået Pro Motion-funktion i skærmen. Det vil sige at opdateringsfrekvensen nu kan varieres og gå op til 120 Hz.

I det store hele er der dog tale om de samme telefoner som sidste år uden reelle nyskabelser, men 'kun' forbedringer af eksisterende ting. Prisen er da også identisk med iPhone 12. Man får altså en lidt bedre iPhone til den samme pris.

Læs mere hos Apple.

Lanceringstidspunkt og vejledende priser

De fire nye iPhone 13-modeller kan forudbestilles fra på fredag den 17/9 med levering ugen efter. Herunder er Apples vejledende priser. Køber du gennem et teleselskab, vil prisen formodentligt være en anden alt efter hvilke abonnement du køber med etc.

  • iPhone 13 Mini har en vejledende pris, der starter ved 6.199 kroner.
  • iPhone 13 har en vejledende pris, der starter ved 6.999 kroner.
  • iPhone 13 Pro har en vejledende pris, der starter ved 8.999 kroner.
  • iPhone 13 Pro Max har en vejledende pris, der starter ved 9.699 kroner.
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.