Apple lancerede i dag 8. generation af den klassiske iPad med en kraftfuld A12 Bionic-chip, der introducerer Neural Engine på iPad-basismodellen for første gang. Den prisvenlige iPad har 10,2" Retina-skærm, avancerede kameraer og batteritid til en hel dag.

Den største nyhed er klart opgraderingen til A12 Bionic med Neural Engine. 8. generations iPad har 40% hurtigere CPU-ydeevne og dobbelt så hurtig grafik som den tidligere model. Det betyder ifølge Apple, at den nye iPad er op til to gange hurtigere end den bedst sælgende bærbare Windows-pc, op til tre gange hurtigere end den bedst sælgende Android-tablet og op til seks gange hurtigere end den bedst sælgende Chromebook.

Den nye 8. generations iPad supplerer den nye iPad Air, den mere kraftfulde iPad Pro og iPad mini.

Miljørigtig

Den nye 8. generations iPad er designet, så den er miljøvenlig og understøtter Apples plan om at blive CO2-neutral senest i 2030. iPad har et kabinet i 100% genanvendt aluminium og bruger 100% genanvendt loddetin på sit hovedbundkort, er fri for skadelige stoffer, meget energieffektiv og bruger træfiberemballage, der er genanvendt eller kommer fra ansvarligt forvaltede skove.

Priser og tilgængelighed

Den nye 8. generations iPad kan bestilles fra og med i dag og kan fås fra fredag den 18. september.

Priserne stader ved 2.799 kroner for Wi-Fi-modellen og 3.899 kroner for Wi-Fi + Cellular-modellen.

De fås i sølv, space grey og guld i konfigurationer med 32 GB og 128 GB.

Læs mere hos Apple (link).