Apple er holdt op med at sælge den lille 21 tommer iMac med Intel-processor, der ellers har kunnet fås som et lidt billigere alternativ til de større iMacs med Apples egen processor. Det betyder, at man nu kun kan vælge mellem en iMac med 24 tommer eller 27 tommer skærm.

Selvom Apple er holdt op med at sælge den lille iMac, vil den stadig kunne fås hos andre forhandlere indtil den eksisterende produktion er udsolgt.

Jeg vil ikke anbefale at købe den, men mindre man har et helt specifikt behov for en Intel-baseret Mac. Typisk vil det være erhvervsrelateret, hvor man kan have behov for en helt særlig software, der ikke kan fås til Macs med Apples egen processor. Intel hører i Apple-sammenhænge til i fortiden. At købe en iMac med flere år gammel teknologi, der ikke vil få del i kommende funktionalitet, kan ikke anbefales. I stedet skal man gå efter den nye iMacs med M1-processor.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.