Apple har frigivet en ny beta af det kommende iOS 14.2 og iPadOS 14.2. Den nye beta byder kun på ganske få nye ting sammenlignet med iOS 14, der blev frigivet midt i september.

Der er blandt andet en øget integration mellem musikgenkendelsestjeneste Shazam (som Apple ejer) og resten af styresystemet blandt andet en ny knap, der kan tilføjes i Kontrolcenter. Når man trykker på der aktiverer man genkendelsesfunktionen, der virker på musik i omgivelserne eller på det musik der afspilles på iPhonen - også i spil.

Apropos Kontrolcenter er der en nydesignet Kontrolcenter-widget der viser senest afspillede albums samt en ændret grænseflade for AirPlay, der gør det nemmere at afspille musik på flere AirPlay 2-enheder.

I forstørrelsesappen er det kommet en interessant funktion, der kan detektere ansigter. Ideen er, at det skal hjælpe folk med dårligt syn med at kunne holde afstand til andre.

iOS 14.2 er lige nu i beta og frigives officielt senere på året - formodentligt i løbet af oktober.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.