Apple har frigivet iOS 12.1.1 til iPhonen og iPaden. Det er den tredje opdatering til iOS 12 siden frigivelsen tidligere på året.

iOS 12.1.1 er en mindre opdatering der blandt andet byder på muligheden for at tage Live Fotos mens man er i gang med et FaceTime-opkald. For at det skal virke skal den person man FaceTimer med have funktionen slået til. Eller sagt med andre ord, så kan man slå funktionen til eller fra på sin enhed alt efter om man ønsker at andre skal kunne tage Live Fotos når de FaceTimer med en. Du styrer det under Indstillinger > FaceTime > FaceTime Live Photos. FaceTime byder desuden på en designændring af menubaren i bunden, der har fået flere muligheder.

Opdateringen byder også på en udvidelse af eSIM-understøttelsen på de tre nye iPhones til nye operatører, blandt andet 3 i Danmark.

iPhone XR har fået understøttelse for Haptic Touch, så man nu kan lave et langt tryk på notifikationer og se forskellige muligheder. Denne funktion er identisk med de andre iPhones 3D Touch-funktionalitet.

Ud over dette er der en række mindre ændringer og sikkerhedsopdateringer i iOS 11.1.1.

Du installerer opdateringen via Indstillinger.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.