I dag lancerer teleselskabet 3 eSIM til iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Det betyder, at du slipper for det fysiske simkort, og at du nu kan have både arbejdstelefon og privattelefon i en og samme telefon.

Efter måneders forberedelse lancerer teleselskabet 3 i dag den 4. december den efterspurgte eSIM-teknologi til Apples nye iPhones. Med eSIM er det ikke længere nødvendigt at vente på at få det fysiske plastik-simkort - eSIM er nemlig en lille chip, der allerede er indbygget i mobiltelefonen.

"Vi er enormt stolte over, at vi allerede nu kan give kunderne mulighed for at benytte sig af eSIM, når de bruger de nyeste iPhones. Innovation og ny teknologi er noget, vi vægter højt hos 3. Vi tror på, at eSIM kommer til at erstatte det fysiske simkort i løbet af de næste år, og derfor er det vigtigt for os at være så godt forberedte som muligt," siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Allerede i maj 2018 lancerede 3 som det første teleselskab i Danmark Apple Watch Serie 3 med eSIM, og nu er turen så komme til iPhonen. En af fordelene ved eSIM er blandt andet, at man i fremtiden slipper helt for det fysiske simkort, og at designet på kommende smartphones vil blive tyndere.

To numre – en telefon

Med eSIM kan kunder hos 3 nu have to telefonnumre i en telefon, hvis den har Dual SIM ligesom iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr.

"Det er en stor fordel for de danskere, der har to telefoner. En til arbejde og en til privat brug. Med eSIM er det muligt at have to simkort i samme telefon, så man slipper for både en arbejds- og en privattelefon. Det kan være meget besværligt at holde styr på to telefoner," forklarer David Elsass.

Med Dual SIM kan du med et enkelt tryk skifte fra arbejdsnummer til privatnummer og tilbage igen. Du kan bruge begge numre samtidigt, så du både kan modtage notifikationer på dit privatnummer og dit arbejdsnummer eller bruge det ene kort til data.

Læs mere om, hvordan du får eSIM her: https://www.3.dk/esim

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.