I nogle år har Apple tilbudt en app til iPhonen, der kan fungere som fjernbetjening for Apple TV i stedet for den fjernbetjening, der følger med i Apple TV-kassen. Appen byder ikke på andre funktioner end den fysiske, og er stort set en tro kopi bare som app.

Nu er appen altså forsvundet, og Apple har også fjernet al omtale af den i de supportdokumenter, der beskriver hvordan man betjener Apple TV. I stedet referer Apple til den Apple TV-controller, der er integreret i Kontrolcenter på iOS.

Skulle man være lidt spekulativ, kunne Apples træk (med at fjerne appen) være en indikation på, at der snart kommer en ny Apple TV med en ny fjernbetjening, som ikke egner sig til at have en app-modpart. Der har været rygter om en ny Apple TV i et stykke tid. Og netop fjernbetjeningen er Apple TV's svagenste punkt, så det forventes bestemt at Apple disker op med noget nyt på den front. Måske endda en fjernbetjening, man kan købe løst og bruge med sin gamle Apple TV. I den forbindelse vil en gratis app næppe hjælpe på salget.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.