Apple har sat navn på årets vindere af Apple Design Awards, som hædrer apps fra App Store. De er hver især udvalgt på baggrund af deres innovative og kreative tilgang. De forskellige apps kommer fra store som små udviklere fra alle dele af verden og giver brugerne nye måder at arbejde, være kreative og spille på.

Vinderne inkluderer apps til alt fra foto og videoredigering til animation og 3D-design. Og også en række spændende og innovative spil har fået priser. 
Desværre har ingen dansk-producerede apps nået den eksklusive liste over vindere i år, men det er ikke længere siden end 2018 at det danske spil studie Playdead skrev sig ind i app-historien og vandt en Apple Design Award med spillet "Inside", efter første gang at havde vundet en Apple Design Award allerede i 2012 med "Limbo".

Blandt årets vindere er 3D-appen Shapr 3D og spillet Song of Bloom, hvor der skal løses gåder.

Tjek hele listen og find billeder og beskrivelser af årets vindere her: https://www.apple.com/dk/newsroom/2020/06/apple-honors-eight-developers-with-annual-apple-design-awards/

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.