Apple har frigivet watchOS 7.2, der er den anden større opdatering til watchOS 7 siden lanceringen i september. watchOS 7.2 byder først og fremmest på understøttelse af Apples nye fitness-tjeneste, Apple Fitness+. Denne er dog ikke tilgængelig i Danmark i første omgang, så den del af opdateringen får vi ikke noget ud af.

Derudover er der en ny funktion til måling og beregning af ens kondition. Det sker ved at beregne ens maksimale iltkapacitet (VO2 Max), det vil sige hvor stor en iltmængde ens krop er i stand til at optage under maksimal fysisk aktivitet. Dette er en af de bedste indikatorer for ens generelle kondition. Dividerer man den maksimale iltkapacitet med ens vægt, får man det, man kalder konditallet. Apple Watch har tidligere kunnet måle iltkapaciteten, men metoden er blevet kraftigt forbedret. Der er også mulighed for at blive notificeret, hvis kapaciteten ligger på et (for) lavt niveau, så man kan blive motiveret til at gøre noget ved det. De nye målinger er tilgængelige for alle brugere over 20 år.

Derudover er der nogle mindre fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer i opdateringen.

Sådan opdaterer du Apple Watch

Du opdaterer watchOS på dit Apple Watch via Watch-appen på din iPhone. Sørg for at uret har mindst 50% strøm, er sat til opladning samt har forbindelse til din iPhone.