Apple har frigivet en ny opdatering til iOS 12. Der er tale om version 12.5.1, og den er henvendt til dem, der har en telefon, der ikke kan opdateres til iOS 14. Opdateringen retter en fejl i Apples såkaldte Exposure Notification Kit, det vil sige den funktionalitet, der bruges til de kontaktsporingsapps, som myndighederne flere steder har udviklet forbindelse med Corona.

Oprindeligt var kontaktsporing kun tilgængelig på nye iPhones, der kunne opdateres til iOS 14, men i december frigav Apple en opdatering til iOS 12, så også ældre iPhones kunne være med. Det var i den opdatering, at der havde indsneget sig en mindre fejl, hvor notifikationer i visse tilfælde angav brugerens sprogindstilling.

Du opdaterer din iPhone i appen Indstillinger, hvor du skal vælge Generelt > Softwareopdatering. Bemærk, at har du opdateret til iOS 14, vil du ikke kunne finde opdatertingen, da den kun er til iOS 12.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.