Tidligere har der været rygter om, at Apple arbejdede på en billig Apple TV-dongle som et alternativ til den regulære Apple TV-boks. Ideen var, at en billig dongle skulle få flere folk over på Apple TV-platformen, og dermed tiltrække flere brugere til Apples streamingtjeneste Apple TV+.

Ifølge nye oplysninger er den plan dog blevet droppet igen. Det skriver The Information, der har talt med en meget velunderrettet kilde. Den nye beslutning skulle være blevet gennemtrumfet af to af Apples topfolk, Greg Joswiak og Phil Schiller, der mener at et lavprisprodukt vil underminere Apples ry som et premium brand. I stedet for at lave egen lavprishardware har Apple besluttet at satse på apps til andre platforme for at nå ud til flere potentielle kunder. Tim Twerdahl, der var fortaler for og stod bag dongle-projektet, har siden forladt Apple.

Ud over balladen om en Apple TV-dongle afslører artiklen i The Information en hel del af Apples interne diskussioner vedrørende særligt Apple TV+. Blandt andet er der en del debat mellem Apple og forskellige producenter af indhold omkring markedsføring og hemmeligholdelse af kommende TV-serier.