Selvom Apple i sidste uge lancerede en helt ny iMac med opgraderet design og ikke mindst den lynhurtige M1-systemchip, bliver Apple indtil videre ved med at sælge de ældre Intel-baserede iMacs side om side med den nye.

Det er ikke overraskende, at Apple bliver ved med at sælge den store 27 tommer-model, da den endnu ikke har fået en afløser. Den nye iMac er en direkte afløser af den gamle 21 tommer iMac. Det var i hvert fald denne, som Apple sammenlignede med under præsentation af den nye. Så indtil Apple er klar med en stor udgave af den nye iMac, kan man formodentligt købe den gamle. Priserne starter stadig ved 15.999 kroner, hvilket til gengæld virker alt for højt, når man ved, at den er bestykket med en ældre Intel-chip.

Mere overraskende er det, at Apple også stadig sælger den gamle 21 tommer Intel-baserede iMac. Den er da også gemt godt væk Apple hjemmeside. Den optræder ikke selvstændigt i oversigten over tilgængelige Macs, men kan findes ved at trykke på 27 tommer-modellen. Det kunne indikere, at den kun sælges indtil Apple løber tør - eller måske er målrettet undervisningsinstitutioner, der typisk skeler gevaldigt til prisen. Med 9.699 kroner er den da også Apples billigste iMac.

Du finder alle Apples iMacs her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.