Apple starter 2019 med at fejre de bedste billeder taget med iPhonen, der er verdens mest populære kamera. Det sker ved at invitere iPhone-brugere til at indsende deres bedste pletskud. Et dommerpanel vurderer indsendelserne fra hele verden og udvælger 10 vinderbilleder, som offentliggøres i februar. Vinderbillederne vil blive vist på billboards i udvalgte byer, i Apple Retail Stores og online.

Du deltager i Shot on iPhone Challenge ved at lægge dit bedste billede taget med iPhone op på Instagram eller Twitter med hashtagget #ShotOniPhone. Skriv i billedteksten, hvilken iPhone-model der blev brugt. Alternativt kan du også sende billedet i den bedst mulige opløsning til shotoniphone@apple.com med filformatet ‘fornavn_efternavn_iphonemodel’. Billederne kan komme direkte fra kameraet, være redigeret med Apples redigeringsværktøjer i Fotos-appen eller med software fra tredjeparter.

Billederne kan indsendes fra den 22. januar til d. 7. februar.

Du kan læse detaljerne hos Apple: Del dine bedste billeder taget med iPhone

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.