Apple starter 2019 med at fejre de bedste billeder taget med iPhonen, der er verdens mest populære kamera. Det sker ved at invitere iPhone-brugere til at indsende deres bedste pletskud. Et dommerpanel vurderer indsendelserne fra hele verden og udvælger 10 vinderbilleder, som offentliggøres i februar. Vinderbillederne vil blive vist på billboards i udvalgte byer, i Apple Retail Stores og online.

Du deltager i Shot on iPhone Challenge ved at lægge dit bedste billede taget med iPhone op på Instagram eller Twitter med hashtagget #ShotOniPhone. Skriv i billedteksten, hvilken iPhone-model der blev brugt. Alternativt kan du også sende billedet i den bedst mulige opløsning til shotoniphone@apple.com med filformatet ‘fornavn_efternavn_iphonemodel’. Billederne kan komme direkte fra kameraet, være redigeret med Apples redigeringsværktøjer i Fotos-appen eller med software fra tredjeparter.

Billederne kan indsendes fra den 22. januar til d. 7. februar.

Du kan læse detaljerne hos Apple: Del dine bedste billeder taget med iPhone

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.