Apple er kommet til at afsløre at der kommer en nye iPhone SE, i samme størrelse som iPhone 8. I går opdaterede Apple nemlig beskrivelsen af en skærmskåner fra Belkin i deres online butik, så der nu står at den også understøtter iPhone SE. Da størrelsen ikke passer med den gamle iPhone SE, må det være en ny iPhone SE, der henvises til. Og dermed er Apple kommet til at afsløre deres egen nye iPhone, der altså så også kommer til at hedde iPhone SE og ikke iPhone SE 2.

Den oprindelige iPhone SE blev lanceret i 2016 med en skærm på 4". Den kommende iPhone SE får en skærm på 4,7". Ifølge rygterne vil iPhonen komme til at ligne iPhone 8 og komme i de to farver hvid og sort med 64GB, 128GB eller 256GB lagerplads.

9to5mac har modtaget et tip fra hvad de kalder en meget troværdig læser, der oplyser at den nye iPhone muligvis allerede bliver lanceret i dag, fredag.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.