Apples tre nye iPhones lander i butikkerne og hos dem der har forudbestilt i tide på fredag. Allerede nu har flere journalister fået adgang til at teste telefonerne og det er det selvfølgelig kommet en række anmeldelser ud af.

Jeg vil ikke gennemgå alle anmeldelserne, men blot nævne de væsentligste konklusioner, der går på tværs hos anmelderne.

Generelt er de fleste enige om at iPhone 11 er så god en telefon sammenlignet med iPhone 11 Pro, at meget få vil få værdi for pengene ved at købe Pro-udgaven. Når Apple kalder den Pro skal det tages bogstaveligt. Alle os andre får en fremragende iPHone ved at købe iPhone 11.

Anmeldelse af iPhone 11

Den lavere prissatte iPhone 11 mangler selvfølgelig noget af hardwaren fra topmodellerne, men forskellen er blevet mindre sammenlignet med sidste år. Især fremhæver anmeldelserne tre ting, der er blevet bedre siden iPhone Xr, som er den telefon som iPHone 11 erstatter: Det markant forbedrede kamera, bedre batteritid og en kraftigere processor.

Har du en iPhone ældre end iPhone XR, er det værd at opgradere til iPhone 11.

Du kan læse anmeldelserne af iPhone 11 her:

Anmeldelse af iPhone 11 Pro

Anmelderne fremhæver af iPhone 11 Pro har endnu bedre kamera og batteritid sammenlignet med både sidste års telefoner såvel som iPhone 11. Batteritiden er faktisk nu op til 12 timer, hvilket er 3-4 timer bedre end sidste års model. Kamerasystemet med tre linser fremhæves som det bedste mobilkamera lige nu. Forbedringen siden sidste år nævnes som "enorm". Den nye nat-mode fremhæves også.

Du kan læse anmeldelserne af iPhone 11 Pro her:

Læs anmeldelserne - eller måske bare nogle af dem - og drag selv dine konklusioner, om hvorvidt det er værd at gå efter iPhone 11 Pro frem for iPhone 11. Og læg gerne en kommentar med hvilken iPhone du har bestilt og hvorfor. Eller en kommentar på, hvorfor du ikke køber en ny iPhone i år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.