Noget tyder på, at salget af de to ny iPhone 12-modeller går over al forventning og at succesen er kommet en smule bag på Apple. Forsalget på iPhone 12 og iPhone 12 Pro startede i fredags og på flere af modellerne er leveringstiden allerede skredet et godt stykke ind i november i forhold til den oprindelig leveringsdag, fredag i denne uge. Ifølge avisen Economic Daily News, har Apple og de to producenter, Foxconn og Pegatron, besluttet at øge de ansattes bonus for at få produktionen op i et højere gear.

I Taiwan meldes der om det største iPhone-salg siden lanceringen af iPhone 6 i 2014. Lanceringen af iPhone 6 bød på et nyt design og større skærme og Apple solgte mere end 135 millioner iPhones i det første halve år efter lanceringen. Pudsigt nok vender Apple nu tilbage til det samme design, som iPhone 6 erstattede i sin tid.

Det skulle særligt være iPhone 12 Pro, der overrasker positivt. Analytikeren Ming Chi-Kuo, der plejer at have ret god føling med Apples salg, har i hvert fald ændret på en tidligere forudsigelse, hvor han fortalte, at han forventede at 40-45% af de solgte iPhones i dette kvartal ville være iPhone 12. Nu har han sænket dette til 30-35%, og samtidig har han hævet andelen af iPhone 12 Pro tilsvarende, så den også ligger på 30-35%. Altså forventer Kuo, at de to telefoner vil være nogenlunde lige populære, hvor han før forventede, at den regulære iPhone 12 ville være markant mere populær end Pro'en. Samtidig har Kuo sænket forventningerne til iPhone 12 mini, som han nu kun regner med vil udgøre 10-15% af salget, hvor han før forventede 20-25%.

Det er stadig kun to af de fire nye iPhones, der kan bestilles. De sidste to, iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max, kommer først til salg i næste uge.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.