Det amerikansk teleselskab Verizon satser massivt på udrulningen af 5G i USA, og har indkøbt telelicenser for 45 milliarder dollars på den seneste frekvensauktion i landet. Alligevel opfordrer Verizons support i et lille tip på Twitter, deres kunder til at slå 5G fra.

Verizons råd kommer ikke, fordi de er bange for stråler eller andet, men fordi det giver bedre batteritid. Det skriver The Verge, der var hurtige til at se opslaget på Twitter inden Verizon fik det slettet igen.

Tippet giver god mening

Man forstå godt, at Verizon har slettet tippet igen, for det virker helt absurd at opfordre sine kunder til at slå 5G fra samtidig med at man reklamer for at 5G er det nye sort og satser milliarder på teknologien. Men isoleret set givet tippet faktisk god mening, for 5G er mere strømhungrende end 4G/LTE eller 3G for den sags skyld. Så oplever man en dit for hurtig dræning af batteriet i ens 5G-telefon, så kan det faktisk hjælpe at sørge for at den ikke bruger 5G men 4G i stedet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.