En bruger hos MacRumors har købt en 5,4 tommer iPhone 12-dummy, altså en model af hvordan den forventes at komme til at se ud, og sammenlignet den med sin eksisterende originale iPhone SE samt iPhone 7.

Af billedet - flere kan ses hos MacRumors - kan man se, at udgaven på 5,4 tommer i størrelse ligger et sted mellem de to nævnte iPhones. Det betyder med andre ord, at det vil blive den mindste iPhone længe, og derfor måske den ideale iPhone til dem, der ønsker en lille telefon.

Brugeren nævner, at den ligger godt i hånden på grund af den flade bagside, men at den kræver at man strækker fingrene lidt tre end på iPhone SE. Den ideale erstatning er det derfor ikke, men bedre end alle Apples andre nyere iPhones.

I bredden er 5,4" iPhone 12 6 mm større end den originale iPhone SE og 3 mm mindre end iPhone 7. Den er omkring 1 mm tykkere end iPhone SE.

Det forventes, at Apple lancere den nye 5,4" iPhone 12, sammen med en 6,7" og en 6,1" iPhone 12, i september eller oktober.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.