Vi har samlet fem facts om Apples populære smartur, Apple Watch.

1. Kan bruges af venstrehåndende

De fleste benytter armbåndsure på venstre arm uanset om de er højre- eller venstrehåndede. Apple Watch kan dog bæres på begge arme, da uret kan vendes om, så det kan betjenes med venstre hånd på højre arm.

Læs mere her.

2. Er vandtæt til hverdagsbrug

Apple Watch kan godt tåle en tur i brusebadet, en løbetur i regnvejr eller en tur i opvaskebaljen. Uret er nemlig vandtæt til almindelig dagligdagsbrug. Svømning og dykning er Apple Watch dog ikke beregnet til, så her skal uret af.

Læs mere her
.

3. Har batteri nok til en hel dags brug

Batteriet i Apple Watch har en kapacitet, så det kan holde til en hel dags almindeligt brug. Der er under normalt omstændigheder ikke nødvendigt at skulle oplade det i løbet af dagen. I stedet oplader man det hver nat, når man sover.

Læs mere her.

4. Kommer i to størrelser

Apple Watch kommer i to forskellige størrelser. En lille model med en urkasse på 38 mm og en stor model med en urkasse på 42 mm. Ud over forskel på skærmstørrelsen, er batteritiden bedre på de store ure. Det er ikke nødvendigvis alle modeller, der kommer i begge størrelser.

Læs mere her.

5. Prisen afspejles alene af materialevalget

Apple Watch kommer i tre forskellige serier: Apple Watch, Apple Watch Sport og Apple Watch Edition.

De tekniske specifikationer er helt ens uanset hvilket ur du køber. De prisforskelle der er på de tre serier, er alene dikteret af materialevalget. Du får således ikke et teknisk bedre ur, ved at købe en dyr model. Ikke mere lagerplads og ikke en hurtigere processor. Det er alene materialerne, der er forskellige.

Priserne svinger mellem 3.099 kr for den billigste i Sport-serien til 140.000 kr for den dyreste i Edition-serien.

Læs mere her

Urene kan købes i Apple Store (link).

Artiken er opdateret i februar 2016.

Scroll ned for at se kommentarer