Ifølge nye oplysninger fra DigiTimes, har Apple planer om at lancere to redesignede MacBook Pro'er senere på året. De får Mini-LED skærm på 14 og 16 tommer og en smallere ramme omkring skærmen. Designet bliver i det hele taget fladere og mere kantet.

Det er ikke første gang vi hører disse rygter, da både Bloomberg og analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere har fortalt det samme. Det nye er, at DigiTimes sætter navn på flere af producenterne af de enkelte dele samt at det bliver Quanta Computer, der skal stå for den endelige produktion.

De nye MacBook Pro'er forventes, udover de nævnte skærmændringer, at få flere radikale ændringer, der bedst kan beskrives som en tilbagevenden til de gamle dyder. Gennem årene forfulgte Apples tidligere chefdesigner, Jonathan Ive, en mere og mere minimalistisk stil, og fjernede flere og flere porte etc. Det kommer der et opgør med nu. Der kommer flere porte, blandt andet vender MagSafe-opladerporten tilbage. Der kommer også SD-kortlæser. Touch Bar'en forsvinder også og erstattes med de klassiske funktionstaster.

Det er uklar præcist hvornår de nye MacBook Pro'er bliver lanceret. Det nærmeste vi kommer det er "i prets anden halvdel".

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.