Rygterne løber stærkt for tiden. Tidligere på ugen kom det frem, at Apple næste år vil lancere fire nye iPhones - alle med 5G og OLED-skærme. Allerede nu er der dog rygter om efterfølgerne til disse iPhones, altså de iPhones som Apple lancerer i 2021. Det er analytikeren Ming-Chi Kuo, der har opstøvet informationen. Og det ser spændende ud.

I 2021 spår han nemlig, at Apple vil lancerer en iPhone der er 100% trådløs. Altså vil det være slut med Lightning-porten til opladning. Apple vil ikke skifte til USB-C, men droppe kablet opladning helt og aldeles. I hvert fald når det handler om topmodellerne.

Også i 2021 kommer det Kuo kalder "iPhone SE 2 Plus". Det er en iPhone med 5,5-6,1" skærm til kant, men uden Face ID hvorfor udskærigen i skærmen øverst vil blive mindre end på de nuværende iPhones. I stedet for Face ID vil Apple bygge Touch ID ind i skærmen. Denne telefon vil komme i første halvdel af 2021.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.