Rygterne løber stærkt for tiden. Tidligere på ugen kom det frem, at Apple næste år vil lancere fire nye iPhones - alle med 5G og OLED-skærme. Allerede nu er der dog rygter om efterfølgerne til disse iPhones, altså de iPhones som Apple lancerer i 2021. Det er analytikeren Ming-Chi Kuo, der har opstøvet informationen. Og det ser spændende ud.

I 2021 spår han nemlig, at Apple vil lancerer en iPhone der er 100% trådløs. Altså vil det være slut med Lightning-porten til opladning. Apple vil ikke skifte til USB-C, men droppe kablet opladning helt og aldeles. I hvert fald når det handler om topmodellerne.

Også i 2021 kommer det Kuo kalder "iPhone SE 2 Plus". Det er en iPhone med 5,5-6,1" skærm til kant, men uden Face ID hvorfor udskærigen i skærmen øverst vil blive mindre end på de nuværende iPhones. I stedet for Face ID vil Apple bygge Touch ID ind i skærmen. Denne telefon vil komme i første halvdel af 2021.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.