Med iPhone 6 leverede Apple endelig de store skærme som flertallet af kunderne har eftersøgt efter. Noget der også har sat tydelige spor i salgstallene. Men det stopper jo ikke her. Til efteråret lancerer Apple endnu en iPhone, og spørgsmålet er, hvad Apple bør gøre med skærmen. De store skærme er med garanti kommet for at blive, det kan vi ikke lave om på. Apple ligger endda i den lave ende i forhold til konkurrenterne. At antage at Apple gør skærmen mindre igen er derfor udelukket. Vi ser også bort fra at Apple gør både skærmen og iPhonen større på samme tid - det har Apple jo allerede gjort med iPhone 6 Plus. En iPhone 7 plus plus, får vi ikke.

Tilbage er tre muligheder. Apple kan holde fast i det nuværende design. En 4,7" skærm i en iPhone med samme størrelse som den nuværende iPhone 6. Alternativt kan Apple lade rammen blive mindre, og lade skærmen gå helt ud til kanten. Det kan gøres på to måder. Enten ved at bevare den nuværende iPhone 6's fysiske størrelse og gøre skærmen større. Eller ved at bevare skærmstørrelsen, men lade selve iPhonens størrelse blive mindre.

Er præmisserne til at forstå? Ellers har designeren Martin Hajek lavet nogle mockups, der meget godt viser mulighederne. I tilfældet med en større skærm med samme fysiske mål, har han dog kørt den helt ud - også i toppen og bunden. Det behøver man ikke nødvendigvis være enig i. Det er mere ideen om, at give en lidt større skærm i samme fysiske størrelse enhed som iPhone 6 - altså en bedre udnyttelse af pladsen.

Hvad siger i, hvilket design foretrækker i?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.