Photomath - Camera Calculator er en app der kan løse matematikopgaver alene ved at du peger på dem med iPhones kamera. Den er god nok. Hold iPhonen hen over en ligning, og løsningen kommer med det samme på skærmen. Med løsningen mener jeg ikke bare facit men også alle mellemregningerne, så du kan se hvordan ligningen er blevet løst. Det er et fremragende eksempel på hvad man kan men augmented reality i dag.

Appen er uhyggelig nem at bruge. På skærmen er der et lille felt, som du ved at flytte iPhonen skal fange ligningen eller regnestykket med. Opgaven kan stå på papir (også håndskrevet) eller på en skærm. Bare sørg for at opgaven er i feltet på iPhone og efter et par sekunder står resultatet på skærmen. Har du brug for mellemregningerne trykker du på resultatet, hvorefter du kan se udregningerne trin for trin. Det er specielt denne feature der gør PhotoMath til en lille juvel. Ideen er selvfølgelig ikke at man skal skrive blindt af, men at man kan se hvordan et givent problem gribes an, så man får en bedre forståelse for løsningen af det.

Ud over kamera-funktionen har appen også en funktion, hvor man kan indtaste opgaven i hånden.

PhotoMath understøtter de mest gængse matematiske problemer.

Photomath kan hentes gratis i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.