Jeg er faldet over en lille Mac-app kaldet Hazel. Hazel er et hjælpeværktøj der holder øje med dine filer og mapper og automatisk sorterer alt dit digitale indhold når du downloader eller gemmer filer.

Hvis du kun alt for godt kender til at din Macs skrivebord eller downloadmappe bliver fyldt med filer så du mister overblikket, så er Hazel noget for dig. Du kan nemlig få Hazel til at sortere alle dine filer ud fra kriterier som filtype, dato, navn og så videre. Det kunne være at alle dine film puttes i en mappe og alle dine billeder i en anden. Hver gang du henter en film på nettet, sørger Hazel for at den ryger over i den korrekte mappe. Skal det være endnu mere avanceret kan Hazel også omdøbe dine filer efter fastsatte regler. Du kan også få Hazel til automatisk at slette filer du allerede har hentet én gang.

Det hele styres nemt via regler eller workflows i Hazel. Hvis du har prøvet at bruge regler i Mail, så ved du allerede hvordan det fungerer. Hvis ikke, så er det noget som alle nemt kan klare.

Du køb hente og købe Hazel for $32 hos www.noodlesoft.com.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.