Nu bliver det let at sende et telefonnummer fra iPad’en til mobilen. Når du har fundet et telefonnummer med Krak til iPad, kan du med hjælp fra Krak sende nummeret til din iPhone. Nummeret bliver overført til telefonen, som automatisk ringer op.

”iPad’en er perfekt, når man eksempelvis vil søge efter en ny restaurant i et område. Nu gør vi det nemmere at ringe restauranten op uden at skulle indtaste nummeret igen,” siger Mobile Product Manager Brian Giovanni Pedersen fra Eniro Danmark A/S, som står bag Krak.

Det er muligt at koble flere telefoner sammen med iPad’en via Kraks app. Det betyder for eksempel, at ét familiemedlem kan søge et nummer frem og derefter sende det til et andet familiemedlem, som måske sidder i bilen og ikke har mulighed for selv at søge efter nummeret.

Man bruger den nye funktion ved at gå ind under Indstillinger i Krak-appen på iPhonen. Her trykker man på "Vis kode". Den kode man får vist, indtaster man så under Indstillinger på iPaden, hvorefter de to enheder er forbundet. Når man herefter finder er telefonnummer på iPaden, trykker man bare på ”Ring fra mobiltelefon”, og vælger hvilken af de tilknyttede telefoner, man vil ringe op fra.

Scroll ned for at se kommentarer