Ifølge en undersøgelse rapporterer 35% af iPhone-brugerne at de har for mange overflødige billeder og 58% mener at overflødige billeder er et problem.

Jeg har tidligere omtalt Mac-appen Gemini, der har over 1 million brugere og har fået den prestigefylde design pris Red Dot Award. Via en særlig algoritme finder og fjerner Gemini fil-dubletter så du kan frigøre plads på din Mac. Om det et musik, billeder eller noget helt tredje spiller ingen rolle. Nu er udviklerne klar med en pendant til iOS. Den hedder Gemini Photos og som navne siger er det dubletter af fotografier det handler om.

Gemini Photos bruger en avanceret algoritme baseret på maskinlæring til ikke bare at finde dubletter men også andre fotos du måske ikke har brug for. Det gælder fotos der er meget identiske (ud fra en ide om at du måske kun har brug for ét billede af det pågældende motiv, selvom du har taget otte), billeder af tekst, slørede billeder med mere.

Det handler altså om at finde overflødige billeder så man kan få mere fri plads på sin iPhone.

Gemini Photos kan hentes gratis i App Store mens visse funktioner skal låses op via in app-køb. Enten med et engangsbeløb eller i et løbende abonnement. Alle funktioner kan testes gratis i tre dage.

Du kan hente Gemini Photos her (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.