Stillshot er en foto-app til iPhone, hvor det er muligt at lave et still-billede ud fra en videooptagelse.

Der er sikkert flere der har oplevet, at når de skulle tage et billede med deres iPhone, har man fået sat kameraet til at optage video i stedet for. Det kan godt være irriterende, når man lige troede, at man skulle tage et godt billede i det rette øjeblik. I sådan et tilfælde kommer Stillshot ind i billedet. Man kan nemlig lave sig det ønskede still-billede ud fra videooptagelsen.

Man kan også være i tvivl om, hvorvidt man ønsker et billede eller en videooptagelse af en given situation. Med denne app behøver man ikke at tænke så længe over det. Man optager bare video. Så kan man senere koncentrere sig om at plukke det rigtige øjeblik ud af videoen til et still-billede.

Har man fundet det stykke videooptagelse frem, som man ønsker at tage et still-billede fra, kan man sortere i optagelsen ved "frame by frame" at finde det helt rigtige øjeblik. Man trykker dernæst på "save" og så bliver billedet overført til kamerarullen. Simpelt og brugbart. Dog vil det foto, som man hiver ud af optagelsen ikke have så høj en opløsning, som hvis man havde taget still-billedet på normal vis. iPhonen bruger nemlig en forskellig opløsning til henholdsvis stillbilleder og video.

Opdatering: Stillshot er ikke længere tilgængelig.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.