Vidify er en app, der er et simpelt værktøj, til dem der gerne vil lave hjemmelavede musikvideoer. Ikke at de nødvendigvis ser hjemmelavede ud, for de kan faktisk komme til at se helt professionelle ud, uden det helt store arbejde.

Har man lyst til at sætte musik til videoen fra juleaften, og måske give Whams Last Christmas musikvideo baghjul, ja, så har man nu muligheden med Vidify. Der skal egentlig blot tre trin til, at man har sin "egen" musikvideo i kassen. Man kan også bare sætte musik til videoen fra ferien, og på den måde peppe feriestemningen lidt op. Uanset hvordan man har lyst til at dreje det, så er det ret simpelt. Først tager man et stykke video. Det kan være noget man har liggende eller noget man filmer til anledningen. Det behøver ikke at være én lang sekvens, det kan godt være flere sekvenser. Dernæst finder man det stykke musik, som man synes skal akkompagnere videoen. Det kan være noget af det musik, der findes i appen, eller man kan finde favoritnummeret fra ens eget musikbibliotek. Når videosekvenser og musik er valgt, trykker man på Vidify-knappen og appen klarer resten. Videosekvenserne bliver sat sammen så de passer til musikken, så der er ikke noget redigeringarbejde i det. Det ordner appen. En-to-tre-vupti, så har man altså en musikvideo eller en videosekvens tilsat stemningsmusik, om man vil.

Opdatering: Vidify kan ikke længere fås i den danske App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.