Dropbox til Mac er blevet opdateret til version 2.4. Blandt nyhederne er en funktion, så man automatisk kan importere fotos fra iPhoto til Dropbox. Funktionen kræver iPhoto 7 eller nyere.

Når funktionen er sået til, vil alle nye billeder man importerer til iPhoto også blive overført til Dropbox i en ny mappe kaldet "Photos from iPhoto". Begivenheder i iPhoto bevares som undermapper i Dropbox.

Opdateringen indeholder også en mulighed for, at de screenshots man tager med OS X's indbyggede screenshot-værktøj automatisk bliver lagt i ens Dropbox.

Er du ikke allerede bekendt med Dropbox, kan du læse med i iMacguides artikleserie om Dropbox, der starter her: Kom igang med Dropbox. Dropbox en online harddisk, der giver lagerplads på en server i skyen, så man altid har adgang til sine filer uanset hvor i verden man er, så længe man har en netforbindelse. Du kan oprette en konto med det samme: Få gratis 2,5 GB plads ved tilmelding til Dropbox.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.