En af de irriterende ting ved iPhonens hjemmeskærm er, at ikonerne automatisk placeres, så der ikke er mellemrum mellem dem. For overskueligheden skyld, ville det være rart med mulighed for at placere i koner præcis som man vil. Det kan faktisk godt lade sig gøre, også på iPhones der ikke er jailbreaket.

Fidusen består i at oprette et bogmærke til en hjemmeside på hjemmeskærmen (også kaldet et webclip). Hvis dette ikon er gennemsigtigt og man undlader at skrive en titel, opnår man det ønskede.

Opdatering: Tippet virker ikke mere, da iOS nu laver gennemsigtige ikoner om til sorte.

Fremgangsmåde

1. Besøg siden [slettet].

2. Tryk på plus-tegnet i den nederste menubar.

3. Tryk på "Føj til hjemmeskærm"

4. Tryk på "Tilføj" i øverste højre hjørne.

Du har nu tilføjet et usynligt ikon til din hjemmeskærm og kan omrokere det på samme måde som alle andre ikoner. DU kan selvfølgeli tilføje lige så mange usynlige ikoner som du vil. Du kan se et eksempel på, hvordan det kan se ud, på billedet til højre.

Ved du ikke, hvordan man rykker rund på hjemmeskærmens ikoner, så læs dette tip: Tirsdags-tip: Arranger hjemmeskærmens ikoner.

God fornøjelse.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.