Tidligere var der på iPhonen en speciel knap, så man kunne sætte et opkald i venteposition. Selvom knappen til formålet er forsvundet, kan man på alle iPhones stadig sætte et opkald i venteposition.

Man kan selvfølgelig også bare sætte telefonen på lydløs, det vil sige koble sin egen mikrofon fra, så personen man snakker med ikke kan høre, hvad man siger. Man kan dog stadig godt høre hvad personen i den anden ende siger. Dette gør man selvfølgelig ved at trykke på lydløs-knappen.

Vil man sætte et opkald i decideret venteposition (på hold), så der slet ikke er nogen kommunikation men forbindelsns opretholdes, skal man trykke og holde fingeren på knappen Lydløs i et par sekunder, indtil knappen skifter til "udsæt". Nu er opkaldet på hold. Man får gang i opkaldet igen ved at trykke på udsæt-knappen.

Nu mangler vi bare muligheden for, at man kan afspille et valgfrit stykke musik for modtageren, mens opkaldet er i venteposition.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.