I det midtjyske har Arriva i et stykke tid tilbudt gratis internet i togene. Nu er buslinie 150s og 173E kommet med på vognen.

Internetforbindelsen leveres af selskabet 3 og distribueres videre til passagererne via et WIFI-spot. Forbindelsen er 7.2 Mbit, så hastigheden fejler ikke noget.

Første gang man vil logge på netværket, skal man registrere sig, mens man de efterfølgende gange genkendes automatisk. De eneste man skal for at komme i gang er derfor at acceptere betingelserne,

Det er sjældent man støder på gratis-glæder i disse dage, så jeg synes det er absolut fremragende, at Arriva ikke er faldet for fristelsen til at tage penge for forbindelsen, for så havde det været dødsfødt fra starten. For hvem gider ærligt talt betale for at få netadgang på Statoil, McDonalds osv.? I mine øjne ere hele ideen med hotspots at ejeren af spottet, sætter det op for enten at tiltrække kunder eller for at tilbyde allerede eksisterende kunder en merværdi. Hvis man skal til at betale for at bruge nettet i toget, som er den model DSB kører med, så kan man jo lige så godt selv lave en aftale med et teleselskab direkte.

Så lad dette være en opfordring til at besøge Arrivas toge i Midtjylland og de nævnte busser i storkøbenhavn. Og husk der er ikke kun iPhonens der kan benyttet de gratis glæder, alle enheder med WiFI kan komme på nettet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.