Vi iler med et tip, der viser hvordan du kan bruge musik som alarm-ringetone. Tidligere kunne man kun benytte de specielle ringtoner, men i dag kan man vælge mellem al ens musik.

Som sagt er det ikke noget nyt, men er man gammel iPhone-burger er man måske blevet vænnet til de begrænsede muligheder, og har derfor måske slet ikke opdaget at det nu er muligt at bruge musik til sine alarmer. Hvis man bare har indstillet sin faste alarm på marimbastandarden, så kigger man jo ikke på selve indstillingen af tonerne mere. Men det bør man, for man kan som sagt bruge sin egen musik.

Det er meget simpelt. Man skal bare gå ind under en eksisterende alarm eller oprette en ny. Her skal man trykke på "Lyd" og herefter "Vælg en sang". Det vil frembringe en liste over ens sange i iTunes-biblioteket. Tilbage er bare at vælge den, man ønsker at bruge.

God fornøjelse med nogle lidt festligere morgenvækninger.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.